Uitgaan in Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Uitgaan in Blanes is altijd een feestje

Voor de feestbeesten onder ons is Blanes een paradijsje op aarde. Alhoewel het uitgaan in Blanes niet zo massaal is als in andere plaatsen zoals Lloret de Mar, heeft de badplaats meer dan genoeg te bieden. En misschien is het juist ook wel die knusheid die in Blanes het uitgaan extra leuk maakt. Er zijn meer dan genoeg kroegen, cafés, clubs en discotheken naar ieders smaak. Een van de populairste plekken van Blanes om uit te gaan is Barstreet in het nieuwe centrum.

Bekende discotheken

In Blanes kun je uitgaan in verschillende discotheken, maar sommige steken er met kop en schouders bovenuit. Zoals bijvoorbeeld de vrij nieuwe discotheek Hangover in de Barstreet. Hier worden diverse muziekstijlen gedraaid en kun je tot in de vroege uurtjes feesten. Ook Club Essencia heeft een goede naam. Wil je wat luxer uitgaan in Blanes, dan ben je hier aan het juiste adres. Er wordt veel R&B gedraaid en internationaal bekende dj’s sieren regelmatig het podium.

Nederlandse bars

Tijdens het uitgaan in Blanes blijkt maar weer eens hoe populair deze bestemming is onder Nederlanders. Bar Gotcha is de grootste Nederlandse bar, of eigenlijk feestcafé. Naast de bar is er een groot terras met loungebanken. Naast Nederlandstalige muziek wordt er ook veel Top 40 gedraaid. Ook Café Cheers op 100 meter afstand van de boulevard is een geliefde plek onder Nederlanders. Het Holland Beach House in Blanes draait naast Nederlandstalige muziek ook après ski hits. Ook dit feestcafé heeft een ruim terras.

Discotheek Arena

Discotheek Arena in Blanes verdient toch wel een aparte benoeming. Deze uitgaansgelegenheid biedt ruimte aan maar liefst 2.000 bezoekers en is daarmee een van de grootste discotheken van de Costa Brava….. mét Nederlands personeel! Goedkoop in Blanes uitgaan doe je bovendien ook hier. In de grote zaal van discotheek Arena geniet je van de laatste hits, schuimparty’s en optredens van bekende Nederlanders. De kleine zaal, waar voornamelijk urban muziek wordt gedraaid, heeft een Pirates of the Caribbean stijl. Een discotheek om niet te missen tijdens je verblijf in Blanes!

De lekkerste cocktails van de stad

De club die tot nog niet zo lang geleden nog bekendstond als Cyan Club, heet nu Long Beach Club en behoort eveneens tot de clubs die je tijdens het uitgaan in Blanes absoluut niet wilt overslaan. De club heeft een chique uitstraling en in de zomer worden hier optredens door aantrekkelijke danseressen gegeven. Maar het zijn de tropische cocktails waar ze nog het meest om bekend staan.Voor maar vijf euro worden de lekkerste cocktails in elke denkbare smaak voor je gemaakt.

Wat je nog wilt weten over in Blanes uitgaan

Wil je in Blanes uitgaan, reken er dan op dat de leeftijd van het publiek voor het grootste gedeelte tussen de 16 en 25 jaar ligt. De minimale leeftijd om te kunnen uitgaan in Blanes is 18 jaar. Echter wordt er aan de meeste deuren niet streng gecontroleerd, waardoor je ook overal jongere bezoekers ziet. Enkele clubs en discotheken in deze badplaats hanteren wel een streng deurbeleid.

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...