Go Fun Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Met GOfun naar Blanes

Met GOfun naar Blanes? Daar hoef je geen twee keer over na te denken, want met het boeken van deze reis vertrek je met een échte specialist op het gebied van jongerenreizen naar deze populaire plaats aan de Costa Brava. GOfun is Corendons jongerenmerk en organiseert al tien jaar geheel verzorgde vakanties naar populaire bestemmingen als Sunny Beach, Chersonissos, Albufeira en natuurlijk Lloret de Mar en Blanes aan de Costa Brava. Met GOfun beleef je in Blanes de vakantie van je leven.

Let op: Go Fun biedt momenteel geen reizen naar Blanes aan. Er zijn wel voldoende andere reisorganisaties die reizen naar Blanes aanbieden. Deze organisaties vind je hieronder.

Samen met de reisleiding feesten

Vertrek je met GOfun naar Blanes, dan reis je vanaf een van de opstapplaatsen in Nederland per comfortabele touringbus naar jouw accommodatie. De reisleiding van GOfun staat in Blanes 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Om je te helpen bij vragen of problemen, maar ook om samen met jou te feesten tijdens de te gekke kroegentochten en op partyboten. Ook kun je via GOfun in Blanes leuke excursies boeken voor als je eens een dagje wat anders wilt dan strand.

Jouw accommodatie

Vertrek je met GOfun naar Blanes, dan kun je kiezen uit verschillende accommodaties. Zo kiezen veel jongeren voor een appartement in deze knusse badplaats, maar is ook Camping La Masia een regelrechte aanrader. Op deze camping vind je ook het GOfun dorp met zijn zwembad, picknicktafels en meer dan genoeg ruimte om te chillen. Feestavonden van GOfun starten hier en gaan later verder in de Holland Beach House. Jouw reisleiding kan je alles vertellen over het party programma gedurende je verblijf.

Andere reisorganisaties

Beachmasters
GOGO Tours

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...