Beachmasters Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Met Beachmasters naar Blanes

Beleef jij deze zomer met Beachmasters in Blanes de ultieme jongerenvakantie? Beachmasters biedt je maar liefst 150 verschillende vakanties binnen Europa. En hoe kan het ook anders dan dat naast Griekenland en Portugal ook Spanje ruim vertegenwoordigd is? Betere feestjes vieren dan daar kun je eigenlijk nergens. Stap bij één van de zeven verschillende punten in Nederland in de comfortabele touringcar en vertrek met Beachmasters naar Blanes, waar het je aan niets zal ontbreken!

Let op: Beachmasters biedt momenteel geen reizen naar Blanes aan. Er zijn wel voldoende andere reisorganisaties die reizen naar Blanes aanbieden. Deze organisaties vind je hieronder.

Een vakantie onder de Spaanse zon, bomvol leuke activiteiten

Vertrek je met Beachmasters naar Blanes, dan kun je rekenen op een vakantie bomvol leuke activiteiten. Deze kun je allemaal boeken bij de reisleiding, die tijdens jouw verblijf aan de Costa Brava 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaarstaat. Beachmasters geldt al jaren als specialist op het gebied van jongerenvakanties en weet jou gegarandeerd de ultieme vakantie te bezorgen. Dat begint al bij de welkomstbijeenkomst, waarin je alles te weten komt over jouw bestemming.

De busreis naar Blanes

Met Beachmasters naar Blanes vertrekken, kun je op zowel maandag, woensdag als vrijdag. Je stapt doorgaans in de loop van de middag in de touringcar en komt de volgende ochtend in Blanes aan. Doordat je ook ’s nachts reist, verlies je geen tijd. Terug naar Nederland reis je weer op een dinsdag, donderdag of zaterdag aan het begin van de avond. Zo zet je de middag daarna –samen met de herinneringen aan de allerbeste vakantie ooit- weer uitgerust voet op Hollandse bodem.

Andere reisorganisaties

GOGO Tours
Go Fun

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...