Reisorganisaties Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Met een bekende reisorganisatie richting Blanes

Heb je zin in een onbezorgde vakantie aan de Spaanse kust? Dan doe je jezelf een groot plezier door je vakantie bij een reisorganisatie te boeken. Zo worden je alle zorgen en regelzaken uit handen genomen. Bovendien zijn gecertificeerde reisorganisaties aangesloten bij fondsen als het SGR, waardoor je financieel veilig zit als een organisatie onverhoopt je reis niet kan uitvoeren. Afhankelijk van de specifieke reisorganisatie vertrek je per bus, vliegtuig of eigen vervoer richting de Spaanse zon. Behalve reisorganisaties als Tui, Sunweb en Corendon zijn er ook organisaties die zich specifiek op jongeren richten.

De reis naar de Spaanse zon

Kies je voor een reis per touringcar, reken er dan op dat je 15 tot 16 uur onderweg bent. Uiteraard worden er regelmatig tussenstops gemaakt en zijn er een bar en een toilet aan boord. Meestal stap je in de loop van de middag in en arriveer je de volgende ochtend op je bestemming. Zo verlies je ook geen tijd. Vlieg je naar Blanes? Grote kans dat jouw reisorganisatie je op de luchthaven van Gerona laat landen. Vanaf daar is het nog dertig minuten naar Blanes, welke je per transferbus of huurauto bereikt.

Met een van de jongerenreisorganisaties naar Blanes

Jongerenreisorganisaties zoals GOGO, Beachmasters en GOfun –die laatste is overigens het jongerenmerk van Corendon- richten zich op vakantiegangers tussen de 15 en 25 jaar die vooral vanwege het uitgaan naar Blanes vertrekken. In Blanes is het gezellig druk, zonder dat het te massaal wordt. De Nederlandse feesten zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Een keertje iets meer? Ga dan een nachtje stappen in het nabijgelegen Lloret de Mar. De reisleiding kan je helpen, overigens ook met andere excursies overdag. De meeste organisaties zorgen ook voor kroegentochten waarbij de leiding gezellig meegaat.

Let op: De jongerenorganisaties die hier worden genoemd bieden momenteel geen reizen naar Blanes aan. Er zijn wel voldoende andere reisorganisaties die reizen naar Blanes aanbieden. Deze organisaties vind je in het overzicht hierboven.

Per vliegtuig of eigen auto naar Blanes

Waar je met een jongerenorganisatie vrijwel altijd per bus naar Blanes vertrekt, kies je bij reisorganisaties als Tui, Sunweb en Corendon doorgaans tussen een vliegreis en een reis op basis van eigen vervoer. De organisaties hebben een breed aanbod aan accommodaties; zowel hotels als appartementen en campings. De meeste accommodaties zijn gewaardeerd met drie of vier sterren. Vaak kun je gebruikmaken van aantrekkelijke vroegboekkortingen. Weet jij al in welke periode je op vakantie gaat (bijvoorbeeld in verband met schoolvakanties)? Laat die korting dan niet lopen en bespaar flink op je uitgaven!

Accommodaties voor elk type vakantieganger

Accommodaties worden door alle reisorganisaties met de grootste zorg uitgekozen. Het aanbod wordt dusdanig samengesteld dat elk type vakantieganger een hotel, appartement of camping naar zijn keuze kan vinden. Want de actieve natuurliefhebber zoekt nou eenmaal naar iets anders dan diegene die echt even niets anders wil dan luieren op een ligbedje in de Spaanse zon. In en in de directe omgeving van Blanes is genoeg moois te zien. Denk bijvoorbeeld aan de Botanische Tuinen of de resten van een uit de elfde eeuw stammend kasteel. Barcelona ligt op een uurtje rijafstand.

Reisorganisaties

Beachmasters
GOGO Tours
Go Fun

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...