Last minute Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Trakteer jezelf op een last minute naar Blanes

Blanes is een gezellige badplaats in het uiterste zuiden van de Costa Brava waar modern en authentiek hand in hand gaan en elke zomer een gemengd publiek neerstrijkt. Met een last minute naar Blanes reis je binnen een paar weken na het boeken van je vakantie af naar deze Spaanse topbestemming. Jij geniet binnenkort dus van heerlijke zandstranden, een bruisend uitgaansleven en als je wilt ook nog een portie cultuur. Een last minute vakantie aan de Costa Brava vieren betekent aftellen naar een verblijf waar je optimaal geniet van het leven.

Een last minute boeken en binnen de kortste keren vertrekken

Ben je op zoek naar zon, zee en strand? Na het boeken van een last minute naar Blanes kan het aftellen meteen beginnen. Blanes is al jarenlang een favoriete last minute bestemming. Niet alleen onder jongeren; ook ouderen en gezinnen met (kleine) kinderen trekken graag naar dit stukje Costa Brava. Het boeken van een last minute naar Blanes is vooral voordelig buiten de zomervakanties. Zit je gebonden aan een bepaalde vakantieperiode, dan is het juist verstandiger om zo vroeg mogelijk te boeken.

Alle ingrediënten voor een 100% geslaagde vakantie

Wat je kunt verwachten van een last minute in Blanes? Alhoewel men de badplaats vooral met feesten associeert en er inderdaad volop uitgaansgelegenheden zijn, heeft het zuidelijkste stukje van de Costa Brava je nog meer te bieden. Denk aan uitgestrekte stranden met wuivende palmbomen, verborgen baaitjes waar je al snorkelend de onderwaterwereld ontdekt, tapas waarvan het water je in de mond loopt en een portie cultureel erfgoed dat je een inkijkje geeft in het rijke verleden van de plaats. Tel daar de gezellige markten, pleintjes en terrassen bij op en de vakantie is compleet!

Blanes en feesten

Tsja, we kunnen er toch niet helemaal aan voorbijgaan. Alhoewel het bij lange na niet het enige is, is het uitgaan voor veel bezoekers een essentieel onderdeel van hun last minute in Blanes. Jongeren uit heel Europa strijken om deze reden in de badplaats neer. Tijdens een last minute in Blanes kun je kiezen uit de meest uiteenlopende bars, clubs en discotheken en daarmee ook muziekstijlen. Zelfs Nederlandstalig wordt volop gedraaid. En vier je er in de laatste twee weken van juli vakantie? Dan ben je ook nog eens getuige van het spetterende internationale vuurwerkfestival.

Je verblijf in de zuidelijkste badplaats van de Costa Brava

Ook wat accommodaties betreft is er in Blanes voor ieder wat wils. Boek je een van die last minutes naar Blanes, dan betreft dit meestal een pakket inclusief een appartement of hotel. Hotels bestaan er van twee of drie sterren, maar je kunt ook kiezen uit een breed aanbod all inclusive hotels waar het je aan helemaal niets ontbreekt. Vanuit je hotel of appartement bereik je het gouden zandstrand en de schitterende Middellandse Zee in slechts een paar stappen. Veel accommodaties bieden ook activiteiten en faciliteiten voor kinderen.

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...