Hotel Europa Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Met hotel Europa in Blanes in het kloppende hart van de badplaats verblijven

Hotel Europa in Blanes is een aparthotel gelegen aan de straat Lluis Companys. Accommodatie Europa in Blanes bevindt zich op slechts 350 meter afstand van Playa de S’Abanell en telt 180 kamers. Lotus Europa in Blanes hoort bij Hotel Europa in Blanes. Binnen Blanes zijn er meerdere hotels en aparthotels die vrijwel dezelfde naam dragen. Zo kun je ook bij Europa Sun in Blanes verblijven; een tweesterrenappartement met uitzicht op zee.

europa appartementen vakantiediscounter

Boek Hotel Europa bij de volgende reisorganisaties


Lotus Europa in Blanes: geliefd vanwege zijn ligging

Zoals gezegd horen Hotel Europa in Blanes en Lotus Europa in Blanes bij elkaar. Naast Lotus en Europa is Villa de Madrid het derde gebouw dat dit drie sterren tellende aparthotel compleet maakt. Het Europa Hotel in Blanes, ook wel Europa in Blanes genoemd, ligt in het toeristische centrum, vlakbij alle uitgaansgelegenheden. De accommodatie is vooral vanwege zijn ligging geliefd onder Nederlanders. Accommodatie Europa in Blanes wordt naast bars en restaurants omgeven door tal van winkels.

Appartementen Europa Sun in Blanes

Hotel Europa in Blanes wordt nogal eens verward met de appartementen van Europa Sun in Blanes, in de rustige wijk Els Pins. Deze laatste betreffen echter een eenvoudig complex met een waardering van één ster. De appartementen van Europa Sun in Blanes hebben wel als voordeel ten opzichte van Lotus Europa in Blanes dat ze dichter bij het strand liggen. Het gouden zand van Playa de S’Abanell bevindt zich op slechts 100 meter afstand. Een supermarkt is er binnen handbereik.

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...