Hotel Blaumar Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Het unieke concept van de hotels Blaumar en Blaucel in Blanes

Hotel Blaumar in Blanes is een favoriete keuze onder vakantiegangers in deze badplaats. Blaumar in Blanes is een viersterrenhotel dat zich voornamelijk op families met kinderen richt. Het ligt vlakbij het zandstrand en is verbonden met hotel Blaucel in Blanes, dat eveneens tot de luxe Spaanse hotelketen Blau behoort. Blaumar en Blaucel vormen binnen Blanes een uniek complex dat het zijn gasten mogelijk maakt van alle faciliteiten van beide gebruik te maken. Kamers zijn er voor één tot en met vier personen.

hotel blaumar blanes tui

De decennialange ervaring van hotel Blaumar in Blanes

Boek je in Blanes hotel Blaumar of Blaucel, dan kun je rekenen op een breed aanbod faciliteiten. Zo bieden hotel Blaumar in Blanes en hotel Blaucel in Blanes jou als gast een binnenzwembad, twee buitenzwembaden, een spa en sportschool. Ook biedt Blaumar in Blanes voldoende entertainment voor alle leeftijden. Voor de kleinste bezoekers is er een speciale miniclub. Samen met hotel Blaucel biedt de accommodatie een volledig aanbod.

Verblijf bij Blaumar in Blanes op all inclusive basis

Hotel Blaumar in Blanes is net als zijn zusteraccommodatie Blaucel in het hart van Blanes gelegen. Het fijne zandstrand bevindt zich op slechts honderd meter van deze accommodatie, waar een all inclusive verblijf tot de mogelijkheden behoort. Hotel Blaucel in Blanes is middels een gang verbonden aan Blaumar. Blaumar heeft in Blanes al decennialang een ijzersterke reputatie en ziet jaarlijks veel van zijn bezoekers terugkeren. De accommodatie ligt in het toeristische deel van de badplaats. Het oude centrum ligt op tien minuten loopafstand.

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...