Camping Solmar Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Camping Solmar in Blanes, het uiterste zuiden van de Costa Brava

Op zoek naar een centraal gelegen en van alle gemakken voorziene camping in het zuiden van de Costa Brava? Dan vind je in Solmar een camping in Blanes die aan jouw wensen beantwoordt. In Blanes is camping Solmar vooral populair onder gezinnen met kinderen. Sol Mar in Blanes ligt aan een kustweg, tussen de gezellige badplaatsen Blanes en Malgrat de Mar in. Die laatstgenoemde is de eerste badplaats aan de Costa de Maresme.

solmar tui

De mogelijkheden van Blanes en camping Solmar

Solmar is een camping in Blanes die veel activiteiten en faciliteiten biedt. Het vlakke, boomrijke terrein van dit stukje Blanes maakt het op camping Solmar voor kinderen makkelijk om te spelen. De camping heeft een ruim kinderpark. Ook is er bij Sol Mar in Blanes animatie aanwezig, net als voldoende sportmogelijkheden. Vlak buiten camping Solmar kun je in Blanes fietsen huren, of Water World in Lloret de Mar bezoeken. Met slechts een kwartiertje lopen sta je midden in Blanes.

Huur bij Solmar in Blanes een staanplaats of een accommodatie

Camping Solmar in Blanes ligt op 200 meter afstand van het strand van Sabanell. Ideaal voor families met jonge kinderen. Solmar is een camping in Blanes die groepen jongeren niet accepteert. Verblijven bij Solmar in Blanes kan op een staanplaats, maar ook in bijvoorbeeld een bungalow of appartement. In appartementen en andere accommodaties geniet je in wat extra luxe van de gezelligheid van deze camping. Reviews van vakantiegangers in Blanes zijn over camping Solmar lovend.

Andere populaire campings in Blanes

Camping La Masia
Camping El Pinar
Camping Bella Terra

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...