La Masia Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Verblijf bij La Masia in Blanes in een appartement of op een campingplaats

Wie een campingplaats of appartement in La Masia in Blanes huurt, boekt een van de meest geliefde campings in deze badplaats. Camping La Masia in Blanes behoort tot de categorie zeer grote campings. Hij ligt een kilometer zuidelijk van het gezellige Blanes en op 30 kilometer afstand van het vliegveld van Girona. La Masia in Blanes is doorgaans van eind april tot eind september geopend.

la masia tui

De ligging van camping La Masia in Blanes

Camping La Masia in Blanes ligt op korte loopafstand van het centrum van Blanes. Het strand tref je op slechts 200 meter afstand van La Masia in Blanes. Op La Masia in Blanes kun je een appartement of kampeerplaats in de zon huren, maar ook in de schaduw of halfschaduw. Het kampeerterrein is vlak en langgerekt en telt veel loofbomen en mooie bloemperken.

Huur een appartement op La Masia in Blanes

Wil je profiteren van de gezelligheid van een camping, maar toch zo comfortabel mogelijk verblijven? Bij La Masia in Blanes huur je een appartement dat aan die behoefte beantwoordt. De appartementen op deze camping zijn verspreid over twee verschillende gebouwen. Je kunt kiezen tussen een appartement met twee kamers of een appartement met drie kamers. Elk appartement van La Masia in Blanes is eenvoudig, maar goed onderhouden.

Welke faciliteiten vind je op La Masia in Blanes?

Huur je een kampeerplaats of appartement bij La Masia in Blanes, dan ga je een gezellige tijd tegemoet. De familievriendelijke camping heeft onder andere zwembaden, een fitnessruimte, sportterrein, voetbalveld en tennisveld. Voor de kinderen zijn er speeltuinen en een waterspeeltuin, net als Engelstalige animatie. Camping La Masia in Blanes wordt in het hoogseizoen ook veel door jongeren bezocht. Bij reisorganisaties als GOfun is La Masia in Blanes een absolute favoriet.

Andere populaire campings in Blanes

Camping Bella Terra
Camping El Pinar
Camping Solmar

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...