Busreis naar Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Boek een busreis naar Blanes, een van de gezelligste badplaatsen van de Costa Brava

Blanes ligt in het uiterste zuiden van de Costa Brava, op ongeveer een uurtje rijafstand van de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Een busreis naar Blanes brengt je naar een van de bekendste én gezelligste badplaatsen van deze kustlijn. Een badplaats die ook nog eens een beetje een Hollands tintje heeft. Hij is namelijk al tientallen jaren geliefd onder Nederlandse zonaanbidders, wat blijkt uit het vrij grote aanbod aan Hollandse cafés en andere eet- en uitgaansgelegenheden. Een busreis naar Blanes is een goedkope manier van reizen naar deze topbestemming.

Jongerenbusreizen

Busreizen naar Blanes betreffen in de meeste gevallen jongerenbusreizen. Bekende aanbieders zijn onder andere GOGO, Beachmasters en Go Fun. Deze jongerenreisorganisaties hebben op locatie ook een enthousiast team voor je klaarstaan, dat ervoor zorgt dat jij van alle ins en outs op het gebied van feesten en activiteiten op de hoogte bent. De reisaanbieders zelf organiseren trouwens ook feesten. Een busreis naar Blanes duurt inclusief stops 18 tot 21 uur. Je kunt op meerdere plekken in Nederland opstappen. Alle bussen zijn voorzien van airconditioning en comfortabele stoelen. Zo begin je uitgerust aan je vakantie!

Het boeken van een losse busreis naar Blanes

Behalve een georganiseerde busreis naar Blanes inclusief accommodatie kun je ook voor een losse busreis naar Blanes kiezen. Je koopt dan dus een los ticket bij een van de aanbieders. Bekende namen zijn onder andere Interbus en Sunliner. Net als georganiseerde reizen wordt ook een losse busreis naar Blanes voornamelijk in het hoogseizoen aangeboden. Echter bestaan er daarvoor of daarna ook nog voldoende mogelijkheden. Ook met dit soort reizen kun je op diverse plekken in Nederland opstappen. Prijzen voor een losse retour naar Blanes beginnen al bij €100,-.

De reis per bus naar Blanes

De busreis naar Blanes bedraagt vanuit Utrecht ongeveer 1450 kilometer. Dit komt zonder stops neer op 15 uur reistijd. Wanneer je een busreis naar Blanes boekt, vertrek je in verreweg de meeste gevallen in de loop van de middag en kom je de volgende ochtend op je bestemming aan. Aangezien je in de comfortabele bus lekker hebt kunnen uitrusten, kan je vakantie in Blanes meteen beginnen! Ook de terugweg start vrijwel altijd op gunstige tijdstippen. Met een vertrek aan het begin van de avond kun je van nog bijna een hele dag in Blanes genieten.

De voordelen van een busreis naar de Costa Brava

Een busreis naar Blanes komt met verschillende voordelen. Voor velen zijn de aantrekkelijke prijzen ervan het grootste pluspunt. Door op de reis zelf te besparen, houd je des te meer over om in Blanes aan leuke dingen uit te geven. Ook heb je met een busreis minder gedoe met bagage. Er gelden geen strenge eisen wat betreft het gewicht van je koffer en de omvang van je handbagage, wat bij vliegmaatschappijen wel zo is. Tot slot raak je met een bus snel in de vakantiestemming en leer je leuke mensen kennen.

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...