Espronceda Blanes

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Espronceda in Blanes biedt je waar voor je geld

De appartementen Espronceda in Blanes bestaan sinds 2008 en zijn hiermee een relatief nieuw complex binnen deze badplaats. Of liever gezegd, vlak daarbuiten. Je vindt het namelijk in het rustige gedeelte van Blanes. Gasten waarderen deze accommodatie vooral vanwege zijn prima prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat hij meer dan genoeg ruimte biedt. Wie op zoek is naar een basic appartement in Blanes vindt in Espronceda een prima antwoord. Je kiest hier uit diverse typen appartementen met één of twee slaapkamers.

Boek Appartement Espronceda bij de volgende reisorganisaties


Aan de rand van Blanes biedt Espronceda alles wat je nodig hebt

Ten opzichte van het centrum van Blanes ligt Espronceda op ongeveer twee kilometer afstand. Playa de S’Abanell bereik je na tien minuten lopen. Op een luie dag kun je echter ook een duik nemen in het zwembad behorende bij dit 65 appartementen tellende complex. In de buurt van Blanes waar Espronceda zich bevindt, zijn enkele restaurants, bars en winkels te vinden. Zo vind je alles wat je nodig hebt ook rondom deze accommodatie.

Praktische informatie

De minimumleeftijd om bij Espronceda in Blanes te kunnen inchecken, is 25 jaar. Daarom is deze accommodatie er geen voor feestvierende jongeren, maar meer bedoeld voor degenen die vooral op zoek zijn naar rust. De appartementen van Espronceda in Blanes zijn verdeeld over drie verdiepingen en de bijbehorende receptie wordt dagelijks tussen 10.00 en 20.00 bemand. Behalve in de kamers is ook in de publieke ruimte WiFi aanwezig. De basic keuken van Espronceda in Blanes bieden je alles wat je nodig hebt om naar behoren te kunnen koken.

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...