Stappen in Lloret de Mar

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Lloret de Mar, hét stapparadijs van de Costa Brava

Lloret de Mar staat niet per se bekend als een van Spanjes mooiste badplaatsen. Wat uitgaan betreft is hij voor jongeren echter een paradijs op aarde. Wanneer de zon ondergaat, wordt de stad nog levendiger dan je had verwacht. Lloret de Mar heeft een fantastisch uitgaansleven en weet met meer dan 300 clubs, discotheken, bars en kroegen elke bezoeker iets naar zijn smaak te bieden. Het brede aanbod aan uitgaansgelegenheden betekent ook een breed aanbod aan muziekstijlen. Lloret staat eveneens bekend om de vele grote namen die er ’s zomers optreden.

Enkele van de bekendste discotheken van Lloret de Mar

Lloret de Mar heeft een duizelingwekkend aanbod aan discotheken, waardoor in deze badplaats geen enkele avond hetzelfde hoeft te zijn. Een paar clubs en discotheken springt er echter uit. Zoals Bumpers, de club met de tropische tuin en de glazen dansvloer. Colossos behoort tot de grootste clubs en kan wel 2500 man kwijt. Moef Ga Ga staat bekend om zijn te gekke schuimparty’s en licht- en lasershows en is ook een van de grootste discotheken van Lloret de Mar. Hartje zomer dans je hier met wel 3000 anderen op de vetste beats.

Dé hiphopclub van Lloret de Mar

Behalve bovenstaande clubs en discotheken is ook discotheek Londoner een absolute aanrader. Hier schalmen hiphop, rap, reggae en funk in het hoogseizoen elke dag uit de speakers. Ook worden hier de dikste dance battles gehouden. Het kan er dan behoorlijk wild aan toe gaan! Behalve dat is er nog een reden om deze relaxte club te bezoeken: het podium wordt er namelijk regelmatig gesierd door mooie danseressen in de prachtigste kleding. Discotheek Londoner is binnen Lloret de Mar uniek in zijn soort en biedt je nog meer dan andere clubs het gevoel van exclusiviteit.

Een avondje in een (feest)café

Lloret de Mar is een populaire bestemming voor een jongerenvakantie. De discotheken en clubs zorgen ervoor dat je nachten beleeft om nooit meer te vergeten. Maar wat als je voor de afwisseling eens een rustiger avondje wilt? Of op zoek bent naar een plek om een biertje te drinken voordat je aan het grote feestgedruis deelneemt? Neem dan plaats op een barkruk in het oergezellige feestcafé The Box. Hier komen vooral veel Nederlandse en Belgische jongeren. Ook El Pub Lloret is een gelegenheid die tot de gezelligste van heel Lloret de Mar behoort.

Handig om te weten

In Lloret de Mar ligt de leeftijd van de meeste feestvierders tussen de 16 en 26 jaar. Alhoewel de minimale leeftijd –zeker bij de grotere uitgaansgelegenheden- officieel 18 jaar is, leert de ervaring dat daar nauwelijks op wordt gecontroleerd. Ben je dus jonger dan 18, dan is de kans alsnog groot dat je wordt toegelaten. De hoogte van de toegangsprijs verschilt per club. Bij sommige clubs is onbeperkte drank inbegrepen bij de entreeprijs. Zo weet je precies wat je op een avond kwijt bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Party till you drop!

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...