Millennium Party

Reisorganisaties
d-reizen blanes dejongintra blanes tui blanes vakantiediscounter blanes prijsvrij blanes suntip blanes

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

De Millennium Party nabij Blanes: hét hoogtepunt van jouw vakantie

Ooit gehoord van de Millennium Party in Blanes? Vakantievierders die al eens eerder op dit feest zijn geweest zullen je er niets anders dan dolenthousiaste verhalen over vertellen. De Millennium Party vindt wekelijks in het hoogseizoen plaats en trekt duizenden Nederlandstalige jongeren. Je bezoekt de party van Millennium vanuit Blanes, maar ook uit andere plaatsen zoals Lloret de Mar en Malgrat de Mar gaan er bussen naar deze goed verborgen plek in de bergen. Ga in één van de drie area’s de hele nacht uit je dak op jouw favoriete muziekstijl!

De hele nacht losgaan in een compleet andere wereld

Bezoek je de Millennium Party als je in Blanes op vakantie bent, dan begeef je je naar de allergrootste discotheek van heel Catalonië. Op slechts twintig minuten rijden van jouw accommodatie bereik je deze epische plek. Hier stap je in de wereld van confettikanonnen, opblaasbare dieren, kleurrijke drankjes en sexy danseressen. In de hoofdzaal wordt house gedraaid, terwijl je in de tweede zaal op urban en hiphop danst en in de derde zaal losgaat op techno. Tachtig procent van alle bezoekers is Nederlandstalig. Beter kan toch haast niet, zou je denken?

Hoe kom je aan de tickets?

Wil jij kaartjes voor Millennium tijdens je verblijf in Blanes bemachtigen? Kijk dan goed uit naar de promoters. De organisatoren van de Millennium Party in de omgeving van Blanes werken exclusief met een gastenlijst. En hier komt jouw naam alleen op te staan als een van de promoters die er hoogstpersoonlijk op schrijft. Zij lopen ’s middags meestal rond in het centrum of op het strand. Je kunt ze niet per se ergens aan herkennen, dus in feite moet je geluk hebben en hopen dat iemand je aanspreekt. Houd het dus goed in de gaten!

Alle Nederlandse party people onder één dak

Hebben jij en je vrienden een kaartje voor Millennium nabij Blanes weten te bemachtigen? Dan kom je vandaag alle party people onder één dak tegen. De promotors hebben ervoor gezorgd dat de verhouding tussen mannen en vrouwen gelijk is. Pas als je op het feest van Millennium bij Blanes bent, begrijp je echt hoeveel Nederlanders in deze omgeving hun vakantie vieren. Samen met hen ga je de mooiste avond van je vakantie beleven. Scoor voordat je met je vrienden in de bus stapt nog een stevige maaltijd en je bent er klaar voor!

Op naar het Mekka voor feestvierders

De Millennium Party vlakbij Blanes zal het hoogtepunt van de vakantie in deze badplaats zijn. Wanneer je de bus in stapt en met tientallen andere bussen richting deze magische plek in de bergen rijdt, heb je nog geen idee wat je kunt verwachten van dit Mekka voor feestvierders. De organisatie van Millennium stemt de data van zijn feesten overigens af met feesten die door touroperators worden georganiseerd. Op dé feestavond van de zomer zijn er geen andere feesten van jongerenreisorganisaties en hoef je dus helemaal niks te missen. Tonight you’ll party till you drop!

Het weer op Blanes

Advertentie

Handige tips & blog

De mooiste dorpjes en stadjes rondom Blanes

Hoewel er in Blanes zelf natuurlijk al genoeg te zien en te beleven valt, is het zonde om je alleen tot deze bruisende badplaats te beperken. Er liggen namelijk...

Wandelen in Blanes

Natuurlijk is het heerlijk om lekker aan het strand van Blanes te liggen en te genieten van alles om je heen. Maar voor wandelliefhebbers is er daarnaast oo...